Campanya solidària de la Penya Almogàvers d'Olot per a #JoEmCorono

Amb un micromecenatge al portal Tot Suma, els blaugranes volen recollir 3.000 euros per a contribuir al projecte de recerca sobre la Covid-19 que encapçalen els doctors Oriol Mitjà i Bonaventura Clotet

Imatge de la campanya solidrària de la Penya Almogàvers d'Olot.
Imatge de la campanya solidrària de la Penya Almogàvers d'Olot. | @PenyaAlmogavers.
NacióGarrotxa
15 d'abril del 2020
Després que el passat 2 d'abril, la Penya Almogàvers d'Olot (de seguidors del FC Barcelona) lliurés a l'Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa recursos dineraris per a l'adquisició d'11.700 màscares quirúrgiques, l'entitat d'arrel blaugrana es proposa ara recollir 3.000 euros a través d'una campanya de micromecenatge (crowfunding) a la plataforma Tot Suma per a contribuir al projecte #JoEmCorono de recerca sobre la Covid-19 que encapçalen els doctors Oriol Mitjà i Bonaventura Clotet.

L'equip de #JoEmCorono està treballant a marxes forçades per a donar resposta a la pandèmia que estem vivint i trobar fàrmacs que serveixin per a tractar de manera immediata als infectats i prevenir el contagi entre els seus contactes, a més de fer recerca, també, per a desenvolupar una vacuna contra aquest virus.

La Penya Almogàvers vol fer una aportació de 3.000 euros al projecte gràcies a l'ajuda de socis, amics i simpatitzants. "La idea és fer xarxa i poder fer arribar el projecte i la recollida de fons a quanta més gent millor", diuen al portal Tot Suma.

Si voleu, doncs, posar un granet de sorra a aquesta campanya solidària (es poden fer donacions de 5 a 100 euros) hi haurà diverses recompenses (a partir de 50 euros donats), com una bufanda de la Penya, una bossa amb cordons o una bandera. Les recompenses les enviaran per correu certificat quan les condicions de mobilitat millorin.