Ja hi ha més altes que malalts ingressats amb Covid-19 a l'Hospital d'Olot

Durant aquests darrers quatre dies només cal lamentar dues defuncions, amb 13 professionals sanitaris que ja tornen a treballar mentre 62 més encara passen la quarantena

Un infermera procedeix a a prendre mostres de saliva a una usuària a l'Hospital d'Olot.
Un infermera procedeix a a prendre mostres de saliva a una usuària a l'Hospital d'Olot. | Martí Albesa.
NacióGarrotxa
14 d'abril del 2020
Durant aquests quatre dies de la Setmana Santa el nombre de persones que romanien ingressades a l'Hospital d'Olot i que han estat donades d'alta des de l'inici de la pandèmia per Covid-19 ja supera el nombre d'ingressos, mentre cal lamentar en aquest períodes dues morts més que eleven a 27 les persones que han traspassat amb aquest coronavirus, totes d'edat avançada i amb patologies prèvies.

Tal com informa la Fundació Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa, la situació a hores d'ara –després d'aquest darrer període festiu–, és la que segueix:
  • S'ha recuperat 3 professionals més que després dels quinze dies de confinament i haver-los repetit la prova, han donat negatiu per Covid-19. Per tant, fins a dia d'avui hi ha 13 professionals que s'han pogut reincorporar al seu lloc de treball.
  • 5 altes de divendres a dilluns, amb què sumen ja 47 les persones que han pogut deixar l'Hospital d'Olot.
  • 62 professionals positius per Covid-19. En les últimes 48 h s'ha rebut dos resultats més de professionals positius.
  • 45 pacients amb COVID-19 ingressats a l'Hospital.
  • 1 èxitus 1 èxitus el matí de diumenge i un altre a la tarda, tots dos persones grans i amb patologies prèvies, amb què s'arriba a un total de 27 defuncions aquestes últimes setmanes.