La Unió Esportiva Olot cancel·la la segona edició del Torneig dels Volcans

La primera edició es va disputar el cap de setmana del 8 i el 9 de juny de 2019 amb el Barça (benjamins) i el Palamós CF (alevins) com a guanyadors

NacióGarrotxa
07 d'abril del 2020
Els benjamins del Barça van guanyar la primera edició del Torneig dels Volcans.
Els benjamins del Barça van guanyar la primera edició del Torneig dels Volcans. | @FCBmasia.
Tenint en compte la situació d’estat d’alarma decretada i la incertesa dels mesos vinent arran del confinament i la imposició de l'estat d'alarma per a evitar la propagació de la Covid-19, des de la Fundació de la Unió Esportiva Olot UEs’ha decidit suspendre el Torneig dels Volcans.

Aquesta cita de futbol formatiu s’havia de celebrar a final de temporada, com ja es va fer l'any passat. De fet, l'esdeveniment, en la seva primera edició, va ser un èxit absolut a nivell logístic, futbolístic i de participació a les instal·lacions del Morrot.

La primera edició ess va disputar el cap de setmana del 8 i el 9 de juny de 2019 amb el Barça (benjamins) i el Palamós CF (alevins) com a guanyadors.

Un altre Torneig dels Volcans, aquest cop de bàsquet, sí que es va poder celebrar els passats 27 i 28 de desembre de 2019, i va comptar amb la participació d'equips d’alt nivell d’àmbit gironí i català, amb la representació de 12 comarques, repartides entre la demarcació de Girona i de Barcelona equitativament.