La primera persona que va donar positiu a la Covid-19 es reincorpora a l'Hospital d'Olot

De la vuitantena aproximada de pacients ingressats, una mica més de la meitat hi són infectats amb aquest coronavirus

Actualment hi ha 44 pacients ingressats a l'Hospital d'Olot afectats amb la Covid-19.
Actualment hi ha 44 pacients ingressats a l'Hospital d'Olot afectats amb la Covid-19. | Martí Albesa.
NacióGarrotxa
01 d'abril del 2020
Avui s’incorporarà a treballar la primera persona de la Fundació Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa (FHOCG) que va donar positiu per Covid-19 i que, després de repetir la prova, ja ha donat negatiu.

El procediment, en aquests casos, és que un cop passats quinze dies, si el treballador no té símptomes se li repeteix el test i si el test és negatiu, es pot reincorporar al seu lloc de treball.

Cal dir, també, que de la vuitantena de pacients ingressats a l'Hospital d'Olot (un nombre que es variable segons l'evolució de cada cas), els qui hi romanen amb coronavirus són aproximadament la meitat.
 
Actualitzem les dades dels casos de Covid-19 que hi ha actualment a l'Hospital d'Olot:

    •    40 professionals positius;
    •    44 pacients amb COVID-19 ingressats a l’hospital;
    •    2 altes a domicili, pacients que seguiran el control via atenció primària i que se sumen a les quatre ja vam donar en dies anteriors;
    •    1 èxitus més ahir de matí (31 de març de 2020) i que se sumen als deu dels darrers dies. Com la resta, era un pacient d’edat avançada i amb patologia prèvia;
    •    El pacient que ahir era a la UCI de l’Hospital d’Olot s’ha pogut traslladar aquesta nit passada a l'UCI de l’Hospital Universitari Dr. Josep Trueta de Girona.