VÍDEO El grup garrotxí Relat versiona Bob Marley des del confinament

Per a enregistrar "Redemption song", del mític músic jamaicà, cadascun dels membres ha gravat l'àudio i el vídeo des de casa seva

Cada membre de Relat ha enregistrat l'àudio i el vídeo des de casa.
Cada membre de Relat ha enregistrat l'àudio i el vídeo des de casa. | @relatofficial.
NacióGarrotxa
27 de març del 2020


Relat no s'han volgut quedar de braços plegats. Tot i estar confinats i tancats a casa, que és el que toca, han fet un vídeo perquè els seus seguidors puguin passar aquest confinament d'una forma més agradable i per a recordar a la gent que romandre a casa és molt important. És el mínim, diuen, que podien fer, com a conseqüència de la seva responsabilitat com a artistes en aquests dies.

Han versionat un tema mític: Redemption Song, de Bob Marley, un dels ídols de Relat i una cançó que pel missatge que conté, un himne a la llibertat, escau totalment aquests dies.

Per a fer-ho, com que els membres de Relat viuen a diferents punts de la Garrotxa i d'Osona, i a més ara tampoc no es poden veure, cadascú s'ha gravat en vídeo i àudio. Pel que fa a l'àudio, la bateria ha estat el més difícil de sonoritzar, però se n'han sortit i, també, els ha servit com a aprenentatge. Un exemple: el cantant, que a la casa on es troba confinat no disposa de cap micro ni targeta de so, s'ha hagut d'enregistrar amb el mòbil. Tot i així, una vegada units tots els àudios, el bateria, Martí Reig, els ha mesclat, i el grup afirma trobar-se molt satisfet amb el resultat final.

Amb el vídeo ha passat una mica el mateix. Ells ho han fer tot, fins i tot l'edició. Sabien que tot plegat quedaria una mica casolà, però en l'actual context creuen que és el més adient, fer les coses des de casa i posar així un granet de sorra per a superar aquesta situació.

Gil Gallego (veu), Ferran Reig (teclats), Martí Ollé (guitarra elèctrica), Martí Reig (bateria) i Gil Codina (saxo tenor) conformen Relats, que fusiona reggae i dub amb pop i música electrònica, amb què creen un estil molt personal.

Podeu seguir el Confinamusic 1 de Relat a:

Facebook: https://www.facebook.com/relatofficial/
Instagram:
https://www.instagram.com/relatofficial/
Twitter:
https://twitter.com/relatofficial
Web Oficial:
https://www.relatofficial.com