L'ACA intervé a la Vall d'en Bas per a netejar la llera del Fluvià després del pas del Gloria

Es procedeix a eliminar els troncs grossos que obstruïen la lliure circulació de l'aigua i a netejar la llera del Fluvià

La intervenció de l'ACA es fa a la llera del riu Fluvià.
La intervenció de l'ACA es fa a la llera del riu Fluvià. | @ajuntamentbas.
NacióGarrotxa
16 de març del 2020
Les primeres intervencions a la llera del riu Fluvià al seu pas per la Vall d'en Bas després de la llevantada del temporal Gloria ja han començat en aquest municipi de la Garrotxa. D'aquesta manera, i amb l'ajut que arriba de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), es té el primer retorn després que l'Ajuntament de la Vall d'en Bas presentés una memòria valorada i detallada de tots els desperfectes ocasionats pel temporal.

En aquesta intervenció es procedeix a eliminar els troncs grossos que obstruïen la lliure circulació de l'aigua i a netejar la llera del Fluvià.

Aquestes actuacions es faran extensibles no solament a la Vall d'en Bas, sinó també en els diferents trams de la conca del riu.

Tot i les instruccions de confinament dictades des del Govern de la Generalitat, l'Agència Catalana de l'Aigua efectua aquests treballs tot respectant totes les mesures preventives recomanades en aquestes circumstàncies.
 

Un altre aspecte dels treballs de neteja de l'Agència Catalana de l'Aigua a la Vall d'en Bas. Foto: @ajuntamentbas.