Els Mossos detenen tres persones i desmantellen una plantació de marihuana a la Garrotxa

En la intervenció policíaca a Sant Ferriol es van intervenir 1.740 plantes de cànnabis

Les plantes de cànnabis es trobaven en diversos estadis de creixement.
Les plantes de cànnabis es trobaven en diversos estadis de creixement. | ACN.
NacióGarrotxa
09 de març del 2020
Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de la Garrotxa van detenir aquest passat 5 de març a Sant Ferriol dos homes de 40 i 47 anys i una dona de 35 anys veïns de Vilafant (Alt Empordà), Avinyonet de Puigventós (Alt Empordà) i Barcelona, respectivament, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació del fluid elèctric.
 
La investigació es va iniciar a les darreries del mes de febrer quan agents de la comissaria olotina van saber que en un mas de la població de Sant Ferriol hi podria haver una plantació de marihuana.
 
Els investigadors van realitzar diverses comprovacions i vigilàncies i van determinar, efectivament, l’existència d’una plantació dins de l’habitatge.
 
El passat dijous, 5 de març, es va realitzar una entrada i perquisició a l’interior de la masia on es va localitzar dues estances amb 1.740 plantes de marihuana, en diferents estats de creixement, amb un pes aproximat de 395 kg. Per aquest motiu, es va detenir tres persones com a responsables de la plantació.
 
A més, es va comprovar que la instal·lació estava connectada fraudulentament a la xarxa elèctrica.
 
La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions relacionades amb el cas.
 
Els detinguts, dos dels quals tenien antecedents, van passar l'endemà, 6 de març, a disposició  del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot, que en va decretar la llibertat amb càrrecs.