​Un ferit després de caure-li una teula pel vent a Palamós

Els Bombers fan 104 serveis, la majoria a les demarcacions de Girona i Lleida

Part del sostre del pavelló de Canet d'Adri arrencat per la ventada.
Part del sostre del pavelló de Canet d'Adri arrencat per la ventada. | ACN.
NacióDigital
02 de març del 2020
Actualitzat a les 12:09h
Una persona ha resultat ferida després que li hagi caigut una teula al damun despresa tpel vent a Palamós. Els Bombers han rebut l'avís a les 09:22 hores. L'afectat ha estat atès pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). La zona ha quedat acordonada per manera que tècnics municipals revisin l'edifici.

Els Bombers han atès 104 serveis entre les 7 i les 11 del matí, la majoria per a retirar o assegurar elements caiguts o a punt de caure, com ara teulades, coberts, tendals, arbres i cables. De la regió de Lleida han arribat 40 avisos (19 a Lleida ciutat), i de la de Girona 35.

A Cervera (Segarra) i a Canet d'Adri (Gironès) ha volat la coberta del pavelló esportiu. Protecció Civil demana precaució en els desplaçaments i activitats a l'aire lliure, i ha situat en estat d'alerta el pla Ventcat.
 
Aquest dilluns al matí s'han mesurat ratxes de vent de més de 80 km/h a diversos sectors del país, fins i tot en zones on és poc habitual. S'han superat els 150 km/h als cims del Montseny, amb 160,6 km/h al Puig Sesolles (1.668 metres).

S'espera una afectació més intensa al Segrià, Baix Camp, Tarragonès, Anoia i Bages. Les ratxes poden superar els 100 quilòmetres per hora.