Mor un ciclista al Baix Empordà després de caure en una pista forestal

Es tracta de la primera víctima mortal a les carreteres de les comarques gironines aquest 2020

Un agent dels Mossos d'Esquadra de la divisió de Trànsit.
Un agent dels Mossos d'Esquadra de la divisió de Trànsit. | Albert Segura
NacióDigital
18 de gener del 2020
Actualitzat a les 18:19h
Un ciclista de 29 veí de Llagostera (Gironès) ha mort aquest dissabte després de caure en una pista forestal a Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura (Baix Empordà), segons ha avançat Ser Girona i ha pogut confirmar NacióGirona. Des de Trànsit indiquen que no hi ha cap més vehicle implicat en l'accident.

Les autoritats han rebut l'avís a les 13:04 hores. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat cinc patrulles de Mossos d'Esquadra, tres ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) i dos unitats de Bombers, que només han pogut certificar la mort de l'home. A hores d'ara, s'estan investigant les causes de l'incident.

La caiguda ha tingut lloc a una pista forestal, una via que els Mossos qualifiquen d'"interurbana". Així, el ciclista també figura en la llista de víctimes mortals a les carreteres catalanes. Aquesta és la tercera víctima mortal de 2020 a tot el territori català i la primera a les comarques gironines.

Aquest dissabte també ha mort el conductor d'un turisme després de sortir de la via per on circulava. En concret, l'incident s'ha produït al quilòmetre 5 de la B-22, a l'alçada del Prat de Llobregat.