Commoció a Vilobí d'Onyar per l'assassinat de les dues nenes de 5 i 6 anys

Un centenar de de veïns del poble ha fet un minut de silenci per condemnar la mort violenta de les petites

Minut de silenci dels veïns de Vilobí d'Onyar per condemnar la mort de les dues germanes.
Minut de silenci dels veïns de Vilobí d'Onyar per condemnar la mort de les dues germanes. | ACN
NacióDigital
14 de desembre del 2019
Actualitzat a la 13:31h
Dia de dol a Vilobí d'Onyar, on aquest divendres es van localitzar dues nenes, germanes de cinc i sis anys, mortes. Un centenar de persones s'han concentrat al centre del municipi de la Selva per condemnar la mort violenta de les dues petites, que van ser localitzades pel seu pare. S'ha fet un emotiu minut de silenci a les onze del matí.

L'alcaldessa de Vilobí, Cristina Mundet, ha reconegut que el poble està "trasbalsat" i ha reclamat "respecte per a la família que vivia a Salitja – poble que pertany a Vilobí – des de 2014. Mundet també ha agraït la presència dels veïns que s'han aplegat a la plaça. A l'acte hi ha assistit a més dels regidors, el delegat d'Educació a Girona, Martí Fonalleras.

La mare, assenyalada pels Mossos d'Esquadra com a principal sospitosa d'un parricidi, va morir aquest divendres al vespre a l'Hospital Trueta de Girona per la gravetat de les ferides que li va provocar el camió que l'havia atropellat hores abans a l'AP-7 a Salt. La dona va saltar a l'autopista caminant amb la intenció, presumptament, de suïcidar-se.