Presó per a un home per robar a punta de navalla en un establiment de Barberà

La motocicleta amb la qual va fugir era robada i se li atribueix un altre robatori a Sant Feliu de Guíxols

NacióSabadell
05 de desembre del 2019
Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 28 de novembre un veí de Sant Feliu de Guíxols, de 32 anys, per un atracament a punta de navalla en un establiment de Barberà i després de passar a disposició judicial, al jutjat de guàrdia de Santa Coloma de Gramenet el dia 30, va decretar el seu ingrés a presó.

Els agents de la policia catalana, gràcies a les descripcions de testimonis, van identificar es tractava d'una persona que havia fugit del lloc amb una motocicleta. Amb aquesta informació, una patrulla de mossos de Santa Coloma de Gramenet van relacionar un home que havia aparcat malament la seva motocicleta i acabava d’entrar en un comerç de la ciutat amb el presumpte autor.
 
Un cop dins de la botiga, els agents es van identificar i escorcollar al jove que duia a sobre un parell de guants, tapaboques, una navalla, 180 euros, les claus d’una motocicleta i un telèfon mòbil. El jove va ser detingut en aquell moment com a presumpte autor d’un robatori violent a Barberà del Vallès.
 
Posteriorment, els investigadors de la comissaria de Cerdanyola van detectar que el  telèfon mòbil que duia el jove havia estat sostret, amb violència i intimidació, l’11 de novembre a Girona i la motocicleta que conduïa també era robada a Barcelona el 2 de novembre. El dia 20 va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Santa Coloma de Gramenet que va decretar el seu ingrés a presó.