Sopa de Cabra, primera confirmació del Festival Strenes 2020

El grup de rock català presentarà el 4 d'abril a l'Auditori de Girona el seu nou disc, el desè de tota la seva trajectòria

Imatge del clip de la primera cançó.
Imatge del clip de la primera cançó. | Sopa de Cabra.
NacióDigital
02 de desembre del 2019
Actualitzat a les 7:48h
Sopa de Cabra és el primer grup confirmat pel Festival Strenes 2020 a Girona. El grup de rock català presentarà el 4 d'abril a l'Auditori de Girona el seu nou disc, el desè de tota la seva trajectòria, que es publicarà durant els mesos de primavera de l'any vinent. L'anunci arriba després de l'estrena de la primera cançó d'aquest nou disc, Farem que surti el Sol.


Suport als refugiats i a Open Arms

Sopa de Cabra ha volgut experimentar amb el clip una combinació de nous formats com el dels populars stories verticals, amb imatges cedides per Open Arms, imatges que s'han realitzat amb la col·laboració de joves sirians que malauradament han viscut el drama de la migració i unes noves imatges de Sopa de Cabra dalt del vaixell Astral, de l'ONG badalonina.
 
La superposició d'imatges reals del drama inhumà dels refugiats al Mediterrani, amb vídeo en format de mòbil que mostren una realitat idíl·lica i sovint fictícia, juntament amb el relat colpidor de la lletra i la música de "Farem que surti el sol" i el nexe en comú de la interpretació dels Sopa de Cabra al vaixell Astral, conflueixen en un clip necessari.

Com cada any, el Festival Strenes acollirà les principals estrenes musicals i espectacles de la primera meitat de l'any en diversos espais de Girona. L'Strenes espera superar els 35.000 espectadors i tornar a obtenir la confiança del seu públic, que l'any passat va assolir una mitjana d'ocupació total del 88%.

El Festival Strenes va recuperar l'any passat, amb el grup Oques Grasses, el concert al terrat de l'Oficina de Turisme, després que l'edició anterior s'anul·lés per l'empresonament dels líders independentistes. Ha estat més d'una hora de música, on el grup ha repassat les cançons del seu nou àlbum 'Fans del Sol', i han fet saltar els milers de seguidors que s'han acostat.