VÍDEO Sopa de Cabra presenta el seu nou disc amb una cançó sobre els refugiats

El nou treball discogràfic es presentarà abans de la primavera

Imatge del clip de la primera cançó
Imatge del clip de la primera cançó | Sopa de Cabra
NacióDigital
29 de novembre del 2019
Després d'un any a l'estudi, Sopa de Cabra trencarà el seu silenci discogràfic de quatre anys sense cançons noves i dos anys sense fer cap concert oficial. El grup publicarà el que serà el seu desè disc d'estudi abans de la primavera.


 
De moment ja es pot escoltar el primer dels tres senzills que es publicaran des d'ara fins al març. Es titula "Farem que surti el sol" i s'inspira en el drama que viuen els refugiats al Mediterrani i la tasca de salvament que, tot i les dificultats, realitzen oenagés com Open Arms. La nova cançó, produïda per Josep Thió, surt del seu format habitual i s'endinsa en un paisatge i en uns ritmes orgànics que bateguen al costat d'una electrònica intimista.
 
Nou so. Nou videoclip. Nous formats.

Sopa de Cabra ha volgut experimentar amb el clip una combinació de nous formats com el dels populars stories verticals, amb imatges cedides per Open Arms, imatges que s'han realitzat amb la col·laboració de joves sirians que malauradament han viscut el drama de la migració i unes noves imatges de Sopa de Cabra dalt del vaixell Astral, de l'ONG badalonina.
 
La superposició d'imatges reals del drama inhumà dels refugiats al Mediterrani, amb vídeo en format de mòbil que mostren una realitat idíl·lica i sovint fictícia, juntament amb el relat colpidor de la lletra i la música de "Farem que surti el sol" i el nexe en comú de la interpretació dels Sopa de Cabra al vaixell Astral, conflueixen en un clip necessari.
 
La gira de presentació passarà pel Festival Strenes de Girona, Tarragona i Lleida

Els de Girona anuncien tres concerts més que tindran lloc divendres 27 de març al Teatre la Llotja de Lleida, dissabte 4 d'abril a l'Auditori de Girona dins del festival Strenes i dissabte 18 abril al Tarraco Arena de Tarragona. Aquestes dates s'uneixen a la del 14 de març al Cruïlla de Primavera, que Sopa de Cabra va anunciar ara fa un mes com a inici de gira.