Denuncien un conductor que circulava a 226 km/h per l’AP-7 al Gironès

Segons els Mossos d'Esquadra el conductor del vehicle anava 106 quilòmetres per hora més ràpid del permès

El vehicle infractor quan circulava a 226 km/h a l'alçada de Sant Julià de Ramis.
El vehicle infractor quan circulava a 226 km/h a l'alçada de Sant Julià de Ramis. | @mossos.
Redacció
19 de novembre del 2019
Actualitzat a les 12:55h
Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van denunciar penalment el passat dissabte, 15 de novembre, un ciutadà alemany, de 62 anys i resident a Castell- Platja d’Aro (Baix Empordà), com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir a una velocitat penalment punible.
 
Els fets van passar el mateix dia 15 de novembre en un control de velocitat que les patrulles de trànsit havien establert al quilòmetre 50 de l’autopista AP-7, dins del terme municipal de Sant Julià de Ramis (Gironès).
 
Quan faltaven vuit minuts per a dos quarts de dotze del migdia, els mossos van detectar aquest turisme que circulava a 226 km/h, en un tram limitat a 120 km/h. Els policies van aturar el conductor i, després d’identificar-lo, li van notificar l’obertura de diligències penals com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària.
 
El denunciat, que no tenia antecedents, va quedar citat per tal que es presenti davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona quan hi sigui requerit.