Detingut per atropellar mortalment un ciclista a Palafolls i fugir

El conductor, de 22 anys, triplicava la taxa d'alcoholèmia i va donar positiu en cocaïna

NacióDigital
17 de novembre del 2019
Actualitzat a les 11:42h
Un ciclista de 52 anys va morir aquest dissabte al matí atropellat per un cotxe a la B-682 a Palafolls (Maresme). El conductor del cotxe va fugir del llocs dels fets sense socórrer la víctima, però va ser arrestat poc després a Blanes (Selva). El detingut, de 22 anys, va triplicar la taxa d'alcoholèmia i va donar positiu per cocaïna. Està acusat de tres delictes: homicidi imprudent, omissió del deure de socors i conducció sota els efectes de l'alcohol i les drogues.

Segons ha pogut confirmar l'ACN, els fets van passar pels voltant de les 06.30 hores del matí quan el ciclista, que anava amb una bicicleta elèctrica, circulava per la B-682 després de sortir de treballar a Malgrat de Mar. Un cotxe que anava en el mateix sentit el va envestir i va continuar sense ajudar-lo.

Com a conseqüència de la topada, el turisme va patir desperfectes al capó, netejaparabrises i vidre principal. També va quedar totalment de color blanc, ja que la víctima portava a sobre una motxilla plena de làctics.

El conductor havia de guiar el cotxe amb el cap per fora i és quan es va creuar amb una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que el va acabar perseguint i fent-lo aturar a tocar del CAP de Blanes, on es va avisar la Policia Local. Aleshores, el va acabar arrestant i el va sotmetre a les proves de detecció d'alcohol i drogues. El detingut, veí de Blanes, ha passat a disposició judicial a Arenys de Mar.