L'Extremadura es desmarca de la polèmica per l'ús del català a la roda de premsa del partit contra el Girona

Esbronquen el corresponsal de Catalunya Ràdio per preguntar en català al tècnic del Girona

Pep Lluís Martí, a la roda de premsa.
Pep Lluís Martí, a la roda de premsa. | CCMA.
NacióDigital
04 de novembre del 2019
Actualitzat a la 13:24h
Nova polèmica al món del futbol per periodistes realitzant preguntes en català. L'escena d'aquest diumenge s'ha produït a la roda de premsa després de l'enfrontament entre el Girona i l'Extremadura, a l'estadi extremeny, que ha finalitzat amb victòria dels catalans (1-3).

El periodista de Catalunya Ràdio, Eduard Solà, ha començat una pregunta dirigida al tècnic gironí, Pep Lluís Martí, quan ha estat interromput per diversos periodistes espanyols. "T'ho estem dient, en castellà", assenyalen els periodistes, tal com es pot escoltar a l'àudio que ha publicat la ràdio pública catalana.



La polèmica ha durat diversos minuts, quan l'entrenador del Girona ha afirmat que els periodistes catalans "sempre pregunten en català". El mateix ha afirmat la responsable de premsa de l'Extremadura, que ha intentat posar pau sense molt més èxit. Al final, Pep Lluís Martí no respon la pregunta de Catalunya Ràdio i han passat a altres qüestions.

Unes hores més tard, l'UD Extremadura ha publicat una nota al seu Twitter on ha lamentat l'incident i ha assegurat que no havia donat cap indicació a cap periodista per a què el provoqués. "En el nostre estadi són benvingudes totes les llengües i idiomes que parlin de futbol", diu el comunicat.

El club ha aprofitat l'avinentesa per felicitar el Girona per la victòria en català. Ho podeu llegir a sota: