Cinc instituts gironins participen en un pla pilot d'ocupació per donar certificats de professionalitat

El Servei d'Ocupació de Catalunya invertirà més de 30 MEUR en programes d'ocupació

D'esquerra a dreta: el delegat del Govern a Girona, Pere Vila, el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, i la directora del SOC, Mercè Garau, aquest dilluns
D'esquerra a dreta: el delegat del Govern a Girona, Pere Vila, el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, i la directora del SOC, Mercè Garau, aquest dilluns | ACN
Redacció
25 de setembre del 2019
Actualitzat a les 14:56h
Cinc instituts de les comarques gironines participaran en un pla pilot del Servei Català d'Ocupació (SOC) que donaran certificats de professionalitat. Es tracta d'una estratègia per buscar una "integració" entre els departaments de Treball, Afers Socials i Famílies i el d'Educació per a treballar per a programes d'ocupació.

En la prova pilot hi haurà dos instituts d'Olot, dos més de Figueres i un últim de Blanes. Es preveu que els cursos per aconseguir els certificats de professionalitat en els instituts comenci el novembre.

Aquesta és una de les novetats en la programació del SOC entre el 2019 i el 2020. El nou catàleg d'accions suposarà una inversió de 30.726.374 euros a les comarques gironines.