Concentració a Girona contra les detencions de membres dels CDR

Mobilitzacions arreu del país

Unes 300 persones s'han concentrat per protestar contra les detencions a Sabadell
Unes 300 persones s'han concentrat per protestar contra les detencions a Sabadell | Albert Segura
NacióDigital
23 de setembre del 2019
Actualitzat a les 15:34h
La resposta a les detencions de nou membres dels CDR, acusats de terrorisme, rebel·lió i tinença d'explosius, no s'ha fet esperar: en diverses localitats catalanes s'han convocat mobilitzacions de protesta, la major part d'elles, aquest dilluns al vespre.

Al Vallès, hi ha concentracions convocades a les set del vespre a Sabadell (Plaça del Doctor Robert), Cerdanyola (Francesc Layret) i Mollet (davant de l'Ajuntament), a més de Sant Perpètua de Mogoda (davant de l'Ajuntament, a les vuit). A Sant Fost de Campsentelles s'ha anunciat també una concentració aquest dimarts a les set, davant de l'Ajuntament.

A la Catalunya Central, s'han convocat protestes a Vic (Plaça Major) i Manresa (Plaça Sant Domènec), totes dues a dos quarts de vuit del vespre.

A Girona hi ha prevista una mobilització a la Plaça del Vi, un cop acabi l'acte Girona Vota. A Tortosa, hi ha una concentració anunciada per a tres quarts de nou del vespre, a la plaça Alfons XII.

Ja aquest dilluns al matí, poc després de les detencions, s'han concentrat unes 300 persones a Sabadell, a la plaça Dones del Tèxtil.