Tres ferits en un tiroteig a Figueres

Els sospitosos que han fugit amb cotxe en direcció a Roses

El carrer Vilallonga de Figueres, on s'ha produït el tiroteig
El carrer Vilallonga de Figueres, on s'ha produït el tiroteig | Google Maps
NacióDigital
13 de setembre del 2019

Els Mossos segueixen buscant els responsables del tiroteig d'aquest dijous a la nit a Figueres i que va deixar tres ferits. La policia ha muntat un dispositiu en col·laboració amb la Guàrdia Urbana i la policia espanyola per intentar trobar entre quatre i cinc persones que van fugir amb un cotxe blanc, després d'haver-ne abandonat un altre en el polígon industrial de Vilatenim.

Els fets han passat aquest dijous a la nit al carrer Vilallonga de Figueres, just al costat del pas a nivell per on passen els trens que arriben a la capital de l'Alt Empordà. Després de disparar diversos trets amb armes llargues, els sospitosos han fugit en direcció a Roses amb el primer dels cotxes que després han abandonat. Tots dos vehicles tenen plaques franceses.

L'Ajuntament de Figueres ha convocat una junta de seguretat de cara a la setmana vinent per afrontar el problema amb el tràfic de drogues en les poblacions transfrontareres,

Als ferits se'ls ha traslladat a dos d'ells a l'hospital Trueta de Girona on, després d'operar-los, han quedat ingressats en estat menys greu i estables. El tercer ferit que se l'havia traslladat a l'hospital de Figueres ha rebut l'alta aquest divendres al matí.