La gran trobada surfera femenina, punt final de l'estiu 2019 a la Costa Brava

La Sweet Aloha Costa Brava reunirà unes 200 dones aquest cap de setmana a Sant Pere Pescador

Torna la Sweet Aloha Costa Brava
Torna la Sweet Aloha Costa Brava | Albert Alemany
NacióDigital
12 de setembre del 2019
Actualitzat a les 14:54h
La Sweet Aloha Costa Brava és la gran trobada de dones surferes del litoral català. Enguany, arriba a la quarta edició i ho fa canviant de data. L'esveniment, que aquest cap de setmana aplegarà unes 200 dones al càmping la Ballena Alegre de Sant Pere Pescador, suposarà d'aquesta manera el punt final de l'estiu 2019.

La Sweet Aloha Costa Brava aplega practicants, siguin expertes o principiants, en esports com el windsurf, el kitesurf i el paddle surf, però també al fitness, la dansa i el SUP ioga. Totes juntes comparteixen vent, platja, onades, música en viu i moltes sorpreses en un ambient informal i ple de diversió.
 

Sweet Aloha Costa Brava. Foto: Albert Alemany


L'esdeveniment va néixer com la primera concentració exclusiva de noies que se celebra a la costa catalana. L’esperit d’aquesta concentració, explica l'organització, és la de dones actives, que saben gaudir dels moments de llibertat i felicitat, perquè els hi agraden els esports nàutics, el mar, la naturalesa i una vida sana. En aquest sentit, asseguren que les “sweetriders” són dones que els hi agraden els reptes, busquen aventura i afirmar la seva feminitat a la pràctica esportiva.

Com cada edició, es comptarà amb el millor material i les millors escoles per practicar amb seguretat els diferents esports. No només gaudiran del mar i la platja amb les sortides del sol en paddle surf, sinó que les participants a la Sweet Aloha Costa Brava també ballaran al ritme de les danses polinèsies i de la zumba, practicaran running, experimentaran un bateig de submarinisme, pujaran a sobre d’un longboard per practicar skate i molt més, fent noves amistats i vivint noves experìències.

- Més informació i reserves per a la Sweet Aloha Costa Brava

A continuació, el vídeo resum de l'edició 2018.