​Satisfacció a Camprodon per la pretemporada de l'Spar Citylift Girona

L’equip gironí de bàsquet serà a la localitat ripollesa del 4 al 7 de setembre

Presentació a Camprodon
Presentació a Camprodon | Ajuntament de Camprodon
Redacció
05 de setembre del 2019
L’Hotel Camprodon ha acollit la jornada de presentació de l’estada de pretemporada que el femení del Girona de bàsquet, l'Spar Citylift, durà a terme a Camprodon del 4 al 7 de setembre. L'equip realitzarà entrenaments diaris al vavelló de Llandrius. L’últim dia, disputaran un partit contra el Barça CBS.

A l’acte de presentació han participat Joan Bobi, regidor d’Esports de Camprodon; Eric Surís, entrenador de l’Spar Citylift Girona i Núria Martínez, jugadora de l’equip. El regidor Bobi ha destacar que aquesta estada del Girona és “un honor”, i també una forma de “culminar un estiu ple d’activitats i propostes esportives, com han estat els campionats de tenis taula, golf o futbol sala”. Per la seva banda, Eric Surís, entrenador de l’equip, s’ha mostrat també agraït per l’acollida que ha ofert Camprodon, i destaca que prepararan a Llandrius el partit de pretemporada amb un equip punter com és el Barça. A més, Surís ha destacat que “a banda d’entrenaments, treballarem la preparació física amb alguna sortida i excursió pels voltants de la vila”, aprofitant l’oportunitat territorial i natural que els brinden Camprodon i la Vall.

Partit contra el Barça CBS 

El dia 7, a més, la pretemporada a Camprodon de l’equip gironí conclourà amb un partit davant el CBS Barça. Aquest serà el primer amistós de la temporada de les gironines.

L’enfrontament tindrà lloc a les 19 h en el mateix pavelló. Les entrades es poden adquirir a l’Oficina de Turisme. Preus: tribuna (12€), pista (10€) i dret (8€).