​L'Spar Citylift Girona escull Camprodon per fer la pretemporada

L’equip gironí de bàsquet serà a la localitat ripollesa del 4 al 7 de setembre

Un partit del Girona
Un partit del Girona | RTVE
Redacció
03 de setembre del 2019
L’Spar Citylift Girona durà a terme la seva estada de pretemporada a Camprodon. L’equip, que juga la Lliga femenina 1, serà a la vila del 4 al 7 de setembre, i realitzarà entrenaments diaris al pavelló de Llandrius. L’últim dia disputaran un partit contra el Barça. 

Xavier Guitart, alcalde de Camprodon, celebra la notícia tot destacant que “és un privilegi i un autèntic honor que el club hagi escollit Camprodon com a destinació per iniciar la nova temporada”. Guitart, a més, assegura que “les gironines seran rebudes amb la germanor, el bon ambient i l’hospitalitat que ens caracteritza. La nostra vila i els seus voltants són un espai idoni per relaxar-se, concentrar-se mentalment i preparar-se físicament per una nova aventura”. 

El 22 de setembre, l’Spar Citylift Girona arrencarà la temporada a Fontajau amb el partit de Supercopa, contra el totpoderós Perfumerías Avenida. 

Partit contra el Barça CBS 

El dia 7, a més, la pretemporada a Camprodon de l’equip gironí conclourà amb un partit davant el CBS Barça. Aquest serà el primer amistós de la temporada de les gironines.

L’enfrontament tindrà lloc a les 19 h en el mateix pavelló. Les entrades es poden adquirir a l’Oficina de Turisme. Preus: tribuna (12€), pista (10€) i dret (8€).