empresa

L'Espai Gironès creix un 8% en nombre de visitants i un 12% en vendes durant els mesos de juny i juliol

El percentatge d'estrangers continua augmentant i la despesa mitjana s'ha incrementat un 5% respecte del 2018

per NacióGirona , 16 d'agost de 2019 a les 16:30 |
Visitants a l'Espai Gironès | ACN
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 d'agost de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El nombre de visitants que han passat per l'Espai Gironès, a Salt, entre els mesos de juny i juliol, ha crescut un 8% respecte del mateix període de l'any passat, i les vendes s'han incrementat en un 12,07%, en comparació amb els mateixos mesos del 2018. Des del centre comercial detallen que els sectors on més han crescut les vendes hi ha la moda i als establiments especialitzats en tecnologia. La despesa mitjana dels visitants durant aquests mesos també ha estat un 5% superior a la de l'any passat.

El gerent del centre, Pau Jordà, atribueix aquesta situació a "la qualitat i a l'àmplia i diversa oferta d'establiments, productes i serveis" que s'ofereixen.


Pel que fa al perfil dels compradors, el nombre de visitants estrangers continua creixent. Durant el juny i juliol hi ha hagut puntes de fins al 70%, sobretot de turistes francesos i holandesos.

D'altra banda, en el sector de la restauració i el lleure, les vendes han crescut un 18% durant aquest període. En concret, els multicinemes Odeón han experimentat un increment d'afluència del 5% al juny i del 26,9% al juliol, sobretot per les estrenes de pel·lícules com X-men, Spiderman, Toy Story 4, El Rey León o Mascotes2.

 
Actualment, l'Espai Gironès acull a les seves instal·lacions més de 130 establiments, als quals s'hi sumen l'hotel i la gasolinera exteriors. La xifra representa el 99,3% de l'ocupació total.
El centre comercial, que va obrir les portes l'any 2005, disposa de 40.000 metres quadrats de superfície de lloguer que està distribuïda en dues plantes i ofereix als clients 2.500 places d'aparcament gratuïtes i wifi, a més de carregadors per a vehicles elèctrics.

 

Participació