Apareixen pintades a la seu de Ciutadans a Girona

El partit condemna "l'atac" i recorda que no és la primera vegada que en pateixen

Pintada a la seu de Cs a Girona
Pintada a la seu de Cs a Girona | ACN
Redacció
30 de juliol del 2019
La seu de Ciutadans (Cs) de Girona s'ha despertat aquest dimarts al matí amb pintades a la porta principal titllant a la formació política de "nazis". 

En un comunicat, el partit lamenta la "normalització" d'aquest tipus d'atacs i reitera la seva condemna a tota mena de violència i coacció. A més, des de Cs insisteixen en la necessitat "d'educar en els fonaments de la democràcia que són la tolerància, el respecte i la convivència pacífica", i afegeixen que "ni les amenaces, ni els atacs continuats que s'estan produint a Girona faran que la formació deixi de defensar els valors democràtics". En aquest sentit, reiteren el seu compromís "per una Catalunya en la qual es pugui viure en pau i llibertat dins d'Espanya i Europa i en la qual es puguin defensar les idees en públic".

Des del partit condemnen "l'atac" i recorden que no és la primera vegada que són objecte d'incidents d'aquest tipus: el mes d'octubre del 2017 a Girona van aparèixer amenaces de mort contra Inés Arrimadas i Albert Ribera, i al desembre d'aquest mateix any, la seu va ser "atacada" amb pintura groga.