Els vicepresidents d'ERC a la Diputació de Girona es reuneixen amb Dolors Bassa

Pau Presas i Maria Puig visiten la consellera al centre penitenciari Puig de les Basses per explicar les polítiques socials que desenvoluparà la formació al territori

Pau Presas i Maria Puig davant del centre penitenciar de Puig de les Basses
Pau Presas i Maria Puig davant del centre penitenciar de Puig de les Basses | Federació ERC Girona
Redacció
17 de juliol del 2019
Actualitzat a les 16:35h
Els vicepresidents d'ERC a la Diputació de Girona, Pau Presas i Maria Puig, han visitat aquest dimarts a la consellera Dolors Bassa al centre penitenciari Puig de les Basses. La reunió ha estat la primera visita oficial que el vicepresident primer i la vicepresidenta tercera de la han volgut fer després de ser nomenats.

A les portes del centre penitenciari, Pau Presas ha manifestat que, tal com va dir el grup d'ERC al ple d'investidura de la Diputació, "posarem sempre de manifest la situació política excepcional que estem vivint i reclamarem la llibertat dels presos i preses polítiques, com la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, que està injustament tancada a Puig de les Basses", i afegeix que "treballarem perquè ningú oblidi la repressió de l'estat espanyol".

Maria Puig, també ha explicat que l'objectiu de la visita és compartir amb la consellera les polítiques socials que ERC impulsarà des de la Diputació. En aquest sentit, la vicepresidenta tercera destaca que "aquest serà un eix estratègic del Pla de Govern que realitzarem durant aquest mandat i que volem compartir amb la Dolors que es troba injustament tancada a Puig de les Basses".