Detingut un jove per conduir sense carnet i xocar amb sis vehicles a Blanes

La patrulla de policia ha iniciat una persecució fins al carrer Sant Pere Màrtir, on el jove ha perdut el control del cotxe

El cotxe accidentat després d'impactar contra sis vehicles més
El cotxe accidentat després d'impactar contra sis vehicles més | Europa Press
NacióDigital
14 de juliol del 2019
La Policia Local de Blanes (Girona) ha detingut la matinada d'aquest diumenge a un jove per conduir sense carnet i després d'una persecució en què va topar amb altres sis vehicles aparcats, segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat aquest diumenge. Els fets han passat prop de les 4 de la matinada d'aquest diumenge, quan el jove, de 18 anys i veí de Platja d'Aro, va fugir a gran velocitat dels agents de policia que li havien sol·licitat aturar-se.

La patrulla de policia ha iniciat una persecució fins al carrer Sant Pere Màrtir, on el jove ha perdut el control del cotxe, ha xocat amb altres sis vehicles estacionats i el seu cotxe s'ha aturat. El conductor ha continuat la fugida a peu fins que els agents l'han detingut. Després han comprovat que no tenia permís de conduir, ha donat positiu en el control d'alcoholèmia i compta amb antecedents per delictes contra la seguretat en el trànsit.

Els sis vehicles contra els quals ha topat presenten destrosses de diversa consideració i cap persona ha resultat ferida.