Consulta aquí la primera assignació de places universitàries

Si no has aconseguit la plaça triada en primera preferència, encara hi ha opcions

Redacció
11 de juliol del 2019
Actualitzat a les 16:53h
Ja es poden consultar els resultats de la primera assignació de places de la convocatòria de juny de la preinscripció universitària. Ho pots fer a través d'aquesta web.

Les sol·licituds dels estudiants s'ordenen per la nota d'admissió. Les places de cadascun dels centres d'estudi s'adjudiquen començant per l'estudiant amb la nota més alta i baixant per ordre decreixent fins que s'exhaureixen totes les places. Els resultats de les assignacions de places es poden reclamar fins al dia 16 de juliol. S'ha de presentar una sol·licitud a l'Oficina d'Accés a la Universitat o les seves seus territorials.

Què fer si no he aconseguit la plaça triada en primera preferència?

Si a la primera assignació de places ets assignat a un centre d'estudi sol·licitat entre la segona i la vuitena preferència pots convertir-la, mitjançant el tràmit "Assignació definitiva", en la primera preferència. Això significa que renuncies a les preferències anteriors i et matricules en la opció assignada. Aquest tràmit es fa al portal d'accés a la universitat a partir del 12 de juliol. Si no fas aquest tràmit, la plaça que ara tens assignada no es perd.