Un jove de Sant Jaume de Llierca apunyala un veí amb qui estava enemistat

Els Mossos d'Esquadra van detinir l'agressor poc després de l'atac

Sant Jaume de Llierca, a la Garrotxa.
Sant Jaume de Llierca, a la Garrotxa. | Martí Albesa
Redacció
03 de juliol del 2019
Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 22 anys de Sant Jaume de Llierca per apunyalar un veí amb qui estava enemistat. L'atac va tenir lloc la matinada de dilluns a dimarts. L'agressor, que és originari de Mali, va anar fins a casa la víctima, un habitatge situat al carrer Sant Jaume, va començar a tirar pedres a la finestra i va trencar una persiana.

El soroll va despertar l'altre home, un magrebí de 69 anys que viu a l'immoble amb la seva família. L'agressor va aconseguir entrar a la casa després de trencar la porta d'una puntada de peu, va agafar la víctima pel coll i li va clavar una ganivetada a la zona de l'estómac. Després va fugir amb un cotxe, però els Mossos el van detenir poc després. Se li atribueix una temptativa d'homicidi, un delicte de danys i un tercer d'entrada a habitatge aliè.
 
Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís de l'apunyalament a les 3,20 hores de la matinada de dilluns a dimarts, i quan van arribar al lloc dels fets, es van trobar la víctima ensangonada amb una ferida d'arma blanca a la zona de sota les costelles. Gràcies a la descripció que van fer els seus familiars, la policia va poder saber qui era l'agressor. Es tracta d'un noi de 22 anys, originari de Mali, que viu a escassos metres de la víctima. De fet, els dos homes estaven enemistats, tot i que de moment encara no se sap quin ha estat el detonant de l'atac.
 
L'agressor es troba detingut a la comissaria dels Mossos d'Esquadra pendent de passar a disposició judicial. Se li atribueix una temptativa d'homicidi, a més d'un delicte de danys i un altre d'entrada en domicili aliè.

La víctima va haver de rebre assistència mèdica però no té ferides greus.