Mor una dona de 80 anys en una platja de Roses

Els fets han tingut lloc a Santa Margarida i el Salatar, segons ha informat Protecció Civil

NacióDigital
28 de juny del 2019
Una dona de 80 anys de nacionalitat francesa ha mort aquest divendres a la platja de Santa Margarida i el Salatar, a Roses, després de desplomar-dins de l'aigua, ha explicat Protecció Civil de la Generalitat en un comunicat.

El telèfon d'emergències 112 ha rebut l'avís de l'incident a les 10.28 hores que hi havia una dona inconscient i, segons els testimonis, la dona estava dins de l'aigua a prop de la riba quan s'ha desplomat i dos acompanyants l'han tret inconscient. Un cop a la sorra, banyistes li han iniciat les maniobres de reanimació fins que ha arribat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que li han practicat les maniobres de reanimació cardiopulmonar sense èxit.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat dues ambulàncies del SEM i una patrulla dels Mossos d'Esquadra, i aquest divendres a la platja oneja la bandera verda. Malgrat que és una de les platges amb vigilància, en el moment dels fets encara no s'havia iniciat el servei de vigilància, que durant el mes de juny comença a les 11.00 hores.