La cofundadora de Fibracat encoratja les dones a ser guerreres des de l'eWoman Girona

Meritxell Bautista va explicar la seva trajectòria personal i professional en la ponència “Sense por a Goliat”

Meritxell Bautista, a l'eWoman
Meritxell Bautista, a l'eWoman | Fibracat
Redacció
17 de juny del 2019
Actualitzat el 18 de juny a les 18:52h
Girona va acollir el passat 13 de juny l'eWoman. Una de les intervencions més destacades va anar a càrrec de Meritxell Bautista, cofundadora de Fibracat. Ho va fer amb la ponència “Sense por a Goliat”, en la qual va explica la seva trajectòria personal i professional que ha culminat amb la creació del primer operador global de telecomunicacions amb capital 100% català.

Bautista va assegurar que, per tenir èxit a la feina, “s’ha d’estar preparat intel·lectualment però, també, emocional i mentalment”. La cofundadora de Fibracat va comentar que, “tot just en el moment en què era la dona de meva vida, conec l’home de la meva vida i creem Fibracat, l’empresa de la nostra vida”.

Des del punt de vista professional, va explicar també l’aventura de fundar el que avui és el primer operador global de telecomunicacions 100% català amb el seu home, amb qui “vaig descobrir que la meva gran aventura professional tot just comença”, perquè un dels objectius de la companyia és “convertir Fibracat en l’operadora de referència a Catalunya, la qual cosa estem aconseguint, perquè estem invertint molt fort en fibra òptica i telefonia mòbil”.

Meritxell Bautista va afegir que “Fibracat és una dona forta i que creu en sí mateixa, ja que la companyia compta amb un 60% de dones en el seu equip directiu, inverteix en positiu i competeix sense complexes”, perquè -com va especificar- “és una dona que sent la por però no la frena, la manté viva; no té por dels canvis, perquè ella mateixa encarna el canvi, la millora, la innovació”.

Finalment, va encoratjar les dones assistents amb les següents paraules, perquè no tinguin por a Goliat: “Totes som guerreres, i guerrers, en una vida plena de Goliats als que els hi hem de plantar cara, sense pressa, sense límits i sense por, per poder continuar amb la nostra trajectòria professional o, simplement, la nostra vida”.

Una trobada molt femenina

L'eWoman Girona va ser una jornada que tenia com a objectiu servir d’altaveu per mostrar casos d’èxit de dones que han destacat per la seva trajectòria professional i lluita en diferents entorns de l’actualitat. A l'eWoman hi van participar dones emprenedores i empresàries, essent les dones més influents en l’àmbit empresarial.