Girona

​Problema inesperat amb les cadires del ple de Girona

El consistori ha passat de 25 a 27 regidors

per NacióDigital, 15 de juny de 2019 a les 10:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de juny de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


Problema inesperat a l’Ajuntament de Girona. La ciutat ha arribat als 100.000 habitats i i ha passat de 25 a 27 regidors en les passades eleccions del 26 de maig. Segons explica el 3/24, això ha suposat un maldecap pel servei de protocol de l’Ajuntament que ha hagut de buscar dues noves cadires, gens fàcils de trobar. 


El saló de plens de l'Ajuntament és eclèctic i la part més antiga del consistori és del segle XVII. El problema és que les 25 cadires que hi ha són d’estil isabelí i ha estat impossible trobar-ne dues més d’iguals. Fins i tot ha estat complicat trobar-ne dues de semblants. La solució, salomònica.

Ho explica Carol López, cap de protocol de l'Ajuntament: "Una opció era buscar un fuster o ebenista que ho pogués fer. Però vaig recordar que fa uns 5 o 6 anys hi va haver unes cadires del ple de la Diputació de Girona que les vam portar aquí a l'Ajuntament i estaven abrigades. En tenim unes 10 o 12 i recordava que eren més o menys semblants”. 


Finalment n'han agafat dues d’estil alfonsí de la Diputació, força semblants i gairebé de la mateixa època.

 

Participació