ERC celebra a Palamós una trobada amb els regidors escollits el 26-M

Els republicans han arribat enguany a la demarcació gironina als 719 regidors i han aconseguit fins a 67 batllies directes

Redacció
31 de maig del 2019
Actualitzat a les 11:23h
Els regidors electes d'ERC de les comarques gironines a Palamós.
Els regidors electes d'ERC de les comarques gironines a Palamós. | @erc_fedgirona.
La Federació Regional gironina d’Esquerra Republicana ha celebrat aquest dijous 30 de maig una assemblea de càrrecs electes que ha comptat amb una representació dels regidors republicans escollits durant les eleccions municipals que es van celebrar aquest diumenge 26 de maig. L’acte s’ha dut a terme a Palamós, concretament a l’anomenada Nau dels 50 metres.

Els republicans han arribat enguany a la demarcació gironina als 719 regidores i han aconseguit fins a 67 alcaldies directes. El president de la federació gironina d’ERC, David Mascort, ha explicat que “hem aconseguit uns grans resultats, els millors de la història, i per això estem molt orgullosos de tota la feina que hem fet”.
 
“Hem fet 178 llistes que diumenge van desembocar en 719 regidors i, a hores d’ara, 67 alcaldies ja. Tenim molts exemples de feina ben feta de seccions locals d’Esquerra i és un orgull comptar amb totes elles”, ha manifestat Mascort,
 
“El nostre projecte és el millor projecte pels nostres veïns i veïnes i per aquest motiu no defallirem. Toca continuar creixent arreu i consolidar encara més el projecte d’Esquerra Republicana a les comarques gironines. Volem governar per transformar els municipis i posar-nos a disposició de la ciutadania”, ha explicat el president de la federació gironina d’Esquerra.

La diputada al Congrés, Laia Cañigueral, ha destacat l’esforç realitzat durant els darrers mesos, un període on s’han celebrat dues eleccions. “Estem orgullosos perquè hem aconseguit guanyar el 28A i el 26M”, ha afirmat Cañigueral.
 
“Ara toca continuar treballant, dia a dia, per assolir encara millors resultats i tot i que ara ja som molts, d’aquí a quatre anys encara serem més”, ha finalitzat Cañigueral.