Blanes En Comú-Podem aposta per un govern progressista a la vila

S’obre un període de negociació amb ERC i PSC –tots tres empatats a cinc regidors– per a constituir un govern estable a la ciutat

Un aspecte de l'assemblea de BECP celebrada aquest dimecres.
Un aspecte de l'assemblea de BECP celebrada aquest dimecres. | @blanescomupodem.
Redacció
31 de maig del 2019
Actualitzat a les 11:24h
Aquest passat dimecres es va convocar l’assemblea de Blanes en Comú-Podem per a analitzar els resultats de les eleccions municipals. L’assemblea va ser conduïda pels coordinadors de l’executiva, Ramón Caurel i Miriam Brunet, el cap de llista, Jordi Urgell i el director de campanya, Joan Salmerón.
 
Tots dos van explicar que, malgrat el moment polític complex que s’ha viscut en la campanya i la gran quantitat de candidatures presentades, resta clar que hi ha hagut un vot majoritària que ha donat la confiança als partits progressistes, amb un resultat d’empat a 5 regidors per a ERC, PSC i BECP.

Pel que fa a Blanes en Comú Podem, el resultat de les votacions el situa com la tercera candidatura mes votada. Es va valorar molt positivament el treball de militants i simpatitzants que es van implicar amb tota la energia en la campanya amb mes d’un centenar de persones fent treball de carrer, prova d’això ha estat la bona acollida dels actes públics, des de la presentació de la candidatura que va omplir el teatre municipal, fins els actes al carrer en els que malgrat les inclemències del temps van atreure a moltes persones.
 
S’obre ara, tal com va explicar Jordi Urgell, un període de negociacions amb els diversos grups municipals per tal d’aconseguir per a Blanes un govern estable que treballi amb la màxima dedicació, per millorar la ciutat i la vida dels blanencs i blanenques, valorant diverses opcions com la d’un equip tripartit ERC, PSC, BECP. Cal tenir en compte que el proper 15 de juny s’ha de constituir el nou govern municipal i escollir a l’alcalde.

L'assemblea de BECP farà una nova assemblea el pròxim 3 de juny per a informar de les propostes rebudes, debatre-les i votar la mes idònia.