El millor windsurf del món i les furgonetes Volkswagen, junts a la Costa Brava

La Ballena Alegre de Sant Pere Pescador acollirà el campionat del món d'aquest esport i la trobada FurgoVolkswagen

El millor windsurf a la Costa Brava.
El millor windsurf a la Costa Brava. | La Ballena Alegre.
NacióDigital
24 de maig del 2019
Els millors windsurfistes del món i els amants de les furgonetes Volkswagen tornaran a coincidir a la Costa Brava a partir del 28 de maig i fins al 2 de juny, que és quan tindrà lloc el Campionat del Món de Windsurf Catalunya-Costa Brava. Aquesta edició comptarà amb una novetat, i és que es disputarà només en la nova modalitat de foil i de la XVI Concentració de Furgonetes Clàssiques Volkswagen durant la que es presentarà de forma exclusiva el nou model de Crafter camperitzat. El wind-foil serà així l'única protagonista de la prova catalana.

Per 21a vegada consecutiva, els millors windsurfistes del món competiran a la platja del Cortal de la Devesa de Sant Pere Pescador, just davant del càmping La Ballena Alegre. Es tracta de la tercera parada del circuit mundial de la PWA World Tour-Professional Windsurfers Association, que s'ha consolidat com una de les de més èxit del calendari internacional. 
 

Torna la FurgoVolkswagen a La Ballena Alegre de Sant Pere de Pescador. Foto: José Manuel Gutiérrez


El cap de setmana, l'espectacle es traslladarà a les instal·lacions del càmping La Ballena Alegre, on tindrà lloc la tradicional concentració FurgoVolkswagen. Enguany la marca alemanya presenta, en primícia, el Volkswagen Crafter Camper, una furgoneta aventurera pels amants de l’acampada inspirada en el Volkswagen California XXL Concept.

- Més informació de la FurgoVolskwagen 2019 a La Ballena Alegre
 

El millor windsurf, a la Costa Brava Foto: La Ballena Alegre