Arrels del Vi

Arrels del Vi, el 8 i 9 de juny a Sant Martí d’Empúries

La DO Empordà ha tancat un any rècord amb gairebé 6 milions d’ampolles venudes i Arrels del Vi, la fira de referència, ho celebrà amb 28 cellers a Sant Martí d’Empúries i 24 cellers a Barcelona

per Redacció, 24 de maig de 2019 a les 04:07 |
Arrels del Vi, celebra la seva XII edició el 8 i 9 de juny a Sant Martí d’Empúries (l’Escala) amb 28 cellers de la DO Empordà i 1 celler convidat del Rosselló. I el 15 de juny, celebra la Festa de la DO Empordà a Barcelona, al jardí del Palau Robert, portant 24 cellers empordanesos, 1 celler convidat del Rosselló i un munt d’activitats per tastar, gaudir, aprendre i viure el món vitivinícola empordanès a la ciutat comtal.

La Fira suposa una oportunitat per gaudir d’un tast obert en copa Riedel de més de 100 referències de vi de la DO Empordà de gamma alta en un entorn excepcional, conèixer de primera mà als propietaris i enòlegs dels millors cellers empordanesos i comprar a preu de celler els excel·lents vins de qualitat i amb personalitat pròpia de la DO Empordà.


Arrels del Vi és ja una fira de referència, lligada a la DO Empordà i a Sant Martí d’Empúries (l’Escala). Dominic Abernethy parla orgullós de com s’ha arribat fins aquí: “Ja fa dotze anys que vam apostar pels vins de la DO Empordà amb Arrels del Vi, i no ens vam equivocar. Enguany són més cellers que mai: 28 cellers a St. Martí d’Empúries i 24 cellers a Barcelona, i ens sentim orgullosos de la seva confiança”

Tess Oriol afegeix que “tot és gràcies també al públic d’Arrels del Vi, que repeteix i recomana. Oferim un format professional obert a tothom i ens ho valoren molt. L’entorn a Sant Martí d’Empúries és espectacular i l’ambient distès i familiar de la fira, fan d’Arrels del Vi una de les cites més esperades de l’agenda empordanesa. El 15 de juny, amb la DO Empordà i la Ruta del Vi DO Empordà, portarem també al jardí del Palau Robert de Barcelona, l’experiència Arrels del Vi”.

Arrels del Vi escalfa motors el 20 de maig amb el tast a cegues per escollir els vins guanyadors dels Premis Arrels del Vi 2019, el millor vi blanc, negre, rosat i dolç. El director del tast Rafel Sabadí, sommelier del Uain Bar&Store (l’Escala), ha fet una rigorosa selecció d'experimentats sommeliers, escollits tant per la seva trajectòria, així com per la sensibilitat amb els vins de la DO Empordà i el seu compromís envers el territori. Enguany participen 18 sommeliers en el tast al MAC Empúries.
 

Segons Sabadí, “En un any de rècord pel que fa a reconeixements i nombre d'ampolles venudes, els vins de l'Empordà s'han consagrat en un mercat tan competitiu com és el del vi. Des d'Arrels del Vi n'estem orgullosos i només ens queda felicitar-los per l'enorme feina realitzada durant tots aquests anys. Bravo!”.
 
El dissabte 15 de juny a Barcelona, el jardí del Palau Robert serà l’escenari d'Arrels del Vi BCN, la Festa de la DO Empordà. Un format festiu i didàctic pensat per als amants dels excel·lents vins empordanesos, que inclou un munt d'activitats per tastar, gaudir, aprendre i viure el món vitivinícola empordanès. 

Co-organitzen: DO Empordà, Arrels del Vi, Ruta del Vi DO Empordà, Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Diputació de Girona. Amb la col·laboració: Ajuntament de Figueres

 

Participació