​Esquerra Girona tancarà la campanya amb un sopar popular

Terricabras, Caula, Olòriz i tota la llista acompanyaran Quim Ayats en les últimes hores on es pot demanar el vot

Quim Ayats, alcaldable d'ERC a Girona
Quim Ayats, alcaldable d'ERC a Girona | ACN
NacióDigital
21 de maig del 2019
Actualitzat a les 12:47h
La candidatura d’Esquerra Republicana a la ciutat de Girona tancarà la campanya electoral amb un sopar popular al parc de Vista Alegre. L’equip, liderat per l’alcaldable Quim Ayats, aprofitarà les últimes hores per demanar el vot als ciutadans celebrant una festa on recordarà les principals propostes que volen impulsar des del govern local.

La festa arrencarà a les vuit del vespre amb un acte polític que comptarà amb la participació de la portaveu d’ERC al Parlament, Anna Caula; l’exeurodiputat, Josep Maria Terricabras, i l’exdiputat Joan Olòriz, entre d’altres. Tots tres formen part de la llista municipal d’ERC-AM a la ciutat de Girona. També hi haurà la resta dels membres de la candidatura que acompanyen a Quim Ayats, com Maria Àngels Cedacers o Àdam Bertran, que recordaran part de les 400 propostes que duu el partit en el seu programa electoral per Girona.

La candidatura republicana ha escollit el parc de Vista Alegre perquè és el barri on viu l’alcaldable. Es tracta d’una zona de la ciutat que uneix el centre amb els barris de l’Est. De fet, la formació també ha aprofitat fer-ho en aquesta ubicació com a símbol de pont entre les diferents sensibilitats socials i ideològiques que hi ha a Girona, i que ha estat una de les banderes que ha utilitzat Ayats al llarg de la campanya.

Per assistir al sopar, la formació ofereix tiquets a 5 euros que es poden adquirir als actes que realitza la candidatura i també al local de la plaça dels Mercaders.

- Més informació del sopar popular i acte final de campanya d'ERC a Girona