Bernat Andreu pren el relleu de Mariona Rendé com a president de la DO Conca de Barberà

Bernat Andreu Ribó, del Celler Carles Andreu, i fins ara membre de la junta d’aquest organisme, és president des d'avui mateix

1200_1557762979Bernat_Andreu
1200_1557762979Bernat_Andreu
Redacció
13 de maig del 2019
Bernat Andreu és nascut a Montblanc el 1984 i sempre ha estat vinculat en les feines de la vinya i del celler familiar. Al voltant dels 22 anys d'edat exerceix durant dos anys com a bodeguer a Alemanya. El 2010 torna a la Conca de Barberà, i s'incorpora al Celler Carles Andreu. Inicialment com a bodeguer, però també realitza els estudis de Sommelier al CETT de Barcelona i comença a treballar també en l'àmbit de la comercialització i la representació dels vins i caves del celler.
 

Bernat Andreu pren el relleu de Mariona Rendé a la presidència en la constitució d'aquesta nova junta. Rendé ha estat al capdavant de la DO Conca de Barberà quatre anys, liderant i impulsant iniciatives que han contribuït a incrementar notablement el seu prestigi.
La candidatura d'Andreu ha estat la única que s'ha presentat i s'ha escollit per unanimitat. Una nova junta on també hi haurà Mariona Rendé com a vocal.

Els nous vocals són:
Adolf Jaume Serra, vocal sector vitícola 
Josep Miró Selma, vocal sector vitícola
Ricard Poblet Bonastre, vocal sector vitícola
Ramon M. Corbella Español, vocal sector vitícola
Josep M. Canela Canela, vocal sector vitícola
Ricard Sebastià Foraster, vocal sector vinícola
Mariona Rendé Civit, vocal sector vinícola
Bernat Andreu Ribó, vocal sector vinícola
Xavier Cepero Yeste, vocal sector vinícola
Mariona Vendrell Blanco, vocal sector vinícola