La CUP es presenta a 12 municipis del Gironès a les eleccions municipals

Dobla les candidatures que van concórrer-hi l'any 2015 i en presenta 41 a tota la demarcació

Els candidats de la CUP al Gironès.
Els candidats de la CUP al Gironès. | @CUPNordOriental.
Redacció
03 de maig del 2019
Actualitzat a les 10:07h
La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) presenta 12 candidatures a la comarca del Gironès, el doble que a les municipals del 2015. Aquestes 12 llistes suposen el major nombre de candidatures presentades per la formació a la comarca, que continua la tendència de tota la demarcació de Girona, en la qual els cupaires participen en un total de 41 candidatures. Les noves candidatures que es sumen aquest 2019 són Llagostera, Sarrià de Ter, Cervià de Ter, Quart, Fornells i Bescanó.

La formació política valora molt positivament aquesta major implementació del projecte municipalista, perquè cada una d’aquestes candidatures no són només llistes electorals, sinó que són la cristal·lització de projectes col·lectius d’unitat popular, arrelats al territori i en el teixit associatiu de cada un dels municipis.

Dani Cornellà, batlle de Celrà, ha volgut destacar que “l’objectiu de la CUP al Gironès per a les eleccions municipals del proper 26 de maig és considerar les actuals i irrompre amb força en aquells municipis on ens presentem per primera vegada”.  

La CUP reivindica una nova manera d’actuar, cooperadora, amb visió comarcal, i en la qual es prioritzi la planificació conjunta de tots els municipis del Gironès. En aquest sentit ja s’han fet reunions de treball per a abordar temes en què la formació considera clau cooperar de manera permanent, com la mobilitat, la gestió dels residus, la participació ciutadana i la transparència.