Montse Bassa: «No hem aguantat tants cops de porra per anar a fer només polítiques socials a Madrid»

La cap de llista gironina d'ERC al Congrés dóna suport a la candidatura municipal Sant Joan Plural en un acte a Sant Joan les Fonts

Montse Bassa durant l'acte a Sant Joan les Fonts.
Montse Bassa durant l'acte a Sant Joan les Fonts. | @erc_fedgirona.
Redacció
23 d'abril del 2019
El centre sociocultural de Sant Joan les Fonts va acollir el passat dijous l’acte de presentació de la candidatura d'ERC, Sant Joan Plural, encapçalada per Isabel Rigat, que va comptar amb la presència de la candidata al Congrés, Montse Bassa, i el candidat al Senat, l'oloti Josep Quintana, que van reivindicar la necessitat de ser a Madrid per a treballar tant com sigui possible per la República.

Josep Quintana considera que és imprescindible que la Garrotxa, com a comarca, tingui veu a tot arreu i que tots els seus pobles, també Olot, treballin conjuntament per al bé de la comarca: “A Madrid podrem lluitar per a contrarestar les mancances que patim com a comarca i aconseguir millorar".
 

L'equip de Sant Joan Plural amb Montse Bassa i Josep Quintana. Foto: @erc_fedgirona.


Montse Bassa, germana de Dolors Bassa, va explicar que va decidir acceptar presentar-se com a cap de llista de Girona al Congrés perquè, en primer lloc, té moltes ganes “de mirar als ulls a aquells que tenen la meva germana segrestada” i perquè creu en la importància del territori. També, va dir que “no hem aguantat tants cops de porra per anar a fer polítiques socials a Madrid: hi anem per la llibertat i per lluitar per la Catalunya que volem”. Bassa ha reivindicat igualment la utilitat del vot a les eleccions del 28A.

Per acabar, Sant Joan Plural, llista encapçalada per Isabel Rigat, va presentar la seva candidatura, totalment nova i paritària, “amb la motxilla lliure de compromisos i carregada d’il·lusions”, ha dit Rigat. La candidata a batllessa també va anunciar que volen “treballar per al poble, per al seu jovent, per a les seves entitats i per fer de Sant Joan un poble inclusiu amb les seves localitats”.