Arriba el torn d'Alfred García, Andrea Motis, Doctor Prats i Pedro Guerra al Festival Strenes

La programació de l'edició més ambiciosa comença aquest cap de setmana amb algunes de les estrenes més esperades de la temporada

Oques Grasses omplia la setmana passada el Pont de Pedra de Girona en la inauguració de l'Strenes
Oques Grasses omplia la setmana passada el Pont de Pedra de Girona en la inauguració de l'Strenes | Bernat Cedó
NacióDigital
04 d'abril del 2019
Va ser el passat 30 de març quan Oques Grasses va omplir el Pont de la Pedra de Girona amb el seu concert inaugural del Festival Estrenes 2019: unes 8.000 persones van omplir de festa el pont i els carrers del costat, i amb el programa per aquest cap de setmana, el Festival Strenes reunirà de nou els amants de la música en diferents punts de la ciutat. Aquest és el primer cap de setmana i és el torn d'Alfred García i Pedro Guerra (divendres), i d'Eagle-Eye Cherry, Andrea Motis, Doctor Prats i Joan Rovira (dissabte), entre altres artistes, que portaran als escenaris les estrenes més esperades de la temporada.


Alfred García presentarà per primera vegada el seu darrer disc, 1016, i de fet ha exhaurit entrades. Andrea Motis estrenarà les cançons del disc Brasil, acompanyada dels músics que l'han gravat. Eagle-Eye Cherry farà el mateix amb Streets of You, igual que l'ebrenc Joan Rovira, que interpretarà els temes del seu nou àlbum Dies millors, una setmana abans de la seva publicació. 

Fins al 5 de maig, el festival gironí acollirà una trentena d'estrenes de discos i espectacles d'artistes com Macaco, Noa, Rosana, Els Catarres, Gerard Quintana, Buhos, Elèctrica Dharma, Últim indi, Iseo & Dodosound, Miquel Abras, Delafé, Joan Garriga, The Mani-las, Xarim Aresté, Joan Rovira, Pavvla, Marcel Làzara i Júlia Arrey, Lildami, Balkan Paradise Orchestra, Joan Boada, Kids From Mars, Toni Beiro, Aliena, Donallop o Joina.

El programa complet del Festival Strenes d'aquest cap de setmana es pot consultar online, però aquest és un breu resum del que podran veure els espectadors:

Divendres 5 d'abril
21 h: Alfred García (Auditori)
21 h: Pedro guerra (Teatre Municipal)
22 h: Joan Rovira (La Mercè)
23 h: Bipolar (La Mercè, entrada lliure)

Dissabte 6 d'abril
21 h: Andrea Motis (Auditori)
21 h: Eagle-Eye Cherry (Teatre Municipal)
23 h: Doctor Prats (La Mirona)