FOTOS Oques Grasses omple amb 8.000 persones el Pont de Pedra en la inauguració de l'Strenes 2019

El grup osonenc ha obert el certament amb el ja clàssic concert des del terrat de l'Oficina de Turisme

Oques Grasses al Festival Strenes 2019
Oques Grasses al Festival Strenes 2019 | Bernat Cedó
NacióDigital
30 de març del 2019
Actualitzat a les 20:54h
Oques Grasses ha omplert el pont de pedra de Girona i els carrers del costat en la inauguració del Festival Strenes, certament musical que se celebra a la capital gironina. Des del terrat de l'Oficina de Turisme de la ciutat, han donat el tret de sortida de la quarta edició.
 

Oques Grasses al Festival Strenes 2019 Foto: Bernat Cedó



Strenes recupera així el concert al terrat de l'Oficina de Turisme, després que l'any passat s'anul·lés per l'empresonament dels líders independentistes. Ha estat més d'una hora de música, on el grup ha repassat les cançons del seu nou àlbum 'Fans del Sol', i han fet saltar els milers de seguidors que s'han acostat.

El vocalista d'Oques Grasses, Josep Montero, explica que el gironí "és un escenari especial" i s'ha mostrat "satisfet" per poder donar el tret de sortida a la setena edició d'Strenes. El director del festival, Xavi Pascual, diu que el concert ha de servir també com a "altaveu" per denunciar la situació política que viu Catalunya.
 

Oques Grasses al Festival Strenes 2019 Foto: Bernat Cedó

 

Oques Grasses al Festival Strenes 2019 Foto: Bernat Cedó



El grup osonenc, que feia un any i mig que no trepitgaven escenari, han fet sonar en directe per primera vegada cançons del seu darrer disc, com Torno a ser jo, In the night o Sta guai.