Catalunya s'imposa a Veneçuela en un partit atractiu a Montilivi (2-1)

La selecció catalana guanya la "vinotinto" després de més de dos anys sense jugar

L'onze inicial de la selecció catalana aquest dilluns al vespre.
L'onze inicial de la selecció catalana aquest dilluns al vespre. | Federació Catalana de Futbol
NacióDigital
26 de març del 2019
Actualitzat a les 14:49h
Un retorn per la porta gran. Així ha estat el de Catalunya aquest dilluns al vespre. Després de més de dos anys sense jugar, la selecció catalana ha saltat a la gespa de Montilivi amb tot per enfrontar-se a Veneçuela, que venia de guanyar a la selecció argentina de Leo Messi. Els de Gerard López s'han imposat per dos gols a un. Les dianes han estat de Bojan, a l'inici de la segona meitat, i de Puado, als instants finals del matx. L'autor de la diana de la vinotinto ha estat Rosales.

El conjunt dirigit per Gerard López, amb un onze barrejat entre joves i veterans, ha plantat cara a la selecció de Veneçuela des dels primers instants i ha deixat clar quina és la seva aposta futbolística: mimar la pilota. Catalunya ha tingut diverses oportunitats per avançar-se en el marcador durant la primera meitat. L'ocasió més clara ha arribat per mitjà dels peus de Gerard Piqué, que ha enviat un xut de falta directe al travesser.

En el primer període no hi ha hagut gols, però sí que hi ha hagut pals. En aquest particular marcador, la vinotinto ha estat la clara dominadora amb tres xuts a la fusta. Cap dels dos equips, doncs, ha estat capaç d'obrir la llauna i els jugadors han enfilat el camí dels vestidors amb el zero a zero en el marcador.