MAPA Aquesta va ser la força territorial del PP el 2015

Els populars van aconseguir suports a 461 municipis, amb un percentatge de vot mitjà molt baix, del 5,8%, a causa de l'elevat nombre de llistes fantasma

Intensitat del vot al PP a les municipals del 2015.
Intensitat del vot al PP a les municipals del 2015.
21 de març del 2019

Nota sobre el mapa: Per consultar la llegenda, cal clicar sobre el requadre verd, sota el logo de NacióDigital. Picant sobre cada municipi, es desplega el seu nom, els vots rebuts pel PP i el percentatge de vots que representen. També es pot fer més o menys gran el zoom de la imatge.
 
Consulta aquí tots els mapes interactius de les municipals del 2015

El PP va presentar un gran nombre de candidatures el 2015, però moltes d'elles eren fantasma i, per tant, van rebre resultats pobres, cosa que fa que el vot mitjà sigui baix. Els resultats més dignes els va assolir a les àrees metropolitanes de Barcelona i Tarragona, a municipis de la costa, a les Terres de l'Ebre o a determinats ajuntaments de Ponent.

Vot mitjà del PP (allà on es va presentar): 5,8%

Municipis on es va presentar (i almenys va rebre un vot): 461

Municipis de més de 1.000 habitants amb major percentatge de vot: Badalona (34,2%), Horta de Sant Joan (28,8%), Castelldefels (27,2%), Corbera d'Ebre (18,3%) i Creixell (15,4%).

Municipis de més de 5.000 habitants amb major percentatge de vot: Badalona (34,2%), Castelldefels (27,2%), Begues (14%), Ulldecona (13,8%) i Castelló d'Empúries (13,4%).

Municipis amb menor percentatge de vot: A causa del gran nombre de llistes fantasma que va presentar el PP, hi ha 40 municipis en què tan sols va aconseguir un sol vot (com a Sant Jaume de Frontanyà, Bellprat, Tiurana, Granera, Nalec...), i a 22 més, en va rebre només dos (Sant Sadurní d'Osormort, Vallfogona de Riucorb, Josa i Tuixén, Vallclara, Conesa...).


Nota sobre el mapa: Per consultar la llegenda, cal clicar sobre el requadre verd, sota el logo de NacióDigital. Picant sobre cada comarca, es desplega el seu nom, els vots rebuts pel PP i el percentatge de vots que representen. També es pot fer més o menys gran el zoom de la imatge.