MAPA Aquesta va ser la força al territori de Cs el 2015

Els unionistes van aconseguir suports a 84 municipis, amb un percentatge de vot mitjà del 10,2%

Intensitat del vot a Cs a les municipals del 2015.
Intensitat del vot a Cs a les municipals del 2015.
21 de març del 2019
Actualitzat el 27 de març a les 11:42h

Nota sobre el mapa: Per consultar la llegenda, cal clicar sobre el requadre verd, sota el logo de NacióDigital. Picant sobre cada municipi, es desplega el seu nom, els vots rebuts per Ciutadans i el percentatge de vots que representen. També es pot fer més o menys gran el zoom de la imatge.
 
Consulta aquí tots els mapes interactius de les municipals del 2015

Cs es va limitar el 2015 a presentar candidatures a l'àrea metropolitana de Barcelona i a municipis de la costa, des de Mont-roig del Camp fins a Tossa de Mar, amb alguna candidatura puntual més. A diferència de formacions com el PP, va evitar la conformació de llistes fantasma i va centrar els esforços allà on podia aconseguir representació, sobretot municipis mitjans i grans.

Vot mitjà de Cs (allà on es va presentar): 10,2%

Municipis on es va presentar (i almenys va rebre un vot): 84

Municipis de més de 1.000 habitants amb major percentatge de vot: Roda de Berà (17,4%), Cunit (16,6%), Salou (16,3%), Vila-seca (15,5%) i Montcada i Reixac (15,2%).

Municipis amb menor percentatge de vot: Santa Coloma de Farners (4,3%), Castellar del Vallès (4,8%), Arenys de Mar (4,8%), Palafrugell (5,1%) i Pineda de Mar (5,3%).


Nota sobre el mapa: Per consultar la llegenda, cal clicar sobre el requadre verd, sota el logo de NacióDigital. Picant sobre cada comarca, es desplega el seu nom, els vots rebuts per Ciutadans i el percentatge de vots que representen. També es pot fer més o menys gran el zoom de la imatge.