La regidora Laia Pèlach i l’economista Roser Maeso seran candidates de Guanyem Girona

Se sumen a les ja conegudes de Lluc Salellas, Cristina Andreu, Xevi Montoya, Dolors Serra i Pere Albertí

Laia Pèlach i Roser Maeso.
Laia Pèlach i Roser Maeso. | @GuanyemGirona.
Redacció
19 de març del 2019
Actualitzat a les 8:50h
Guanyem Girona ha anunciat dos noms més de la llista electoral amb la qual concorrerà a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig. L’actual portaveu de la CUP-Crida per Girona, Laia Pèlach, i l’economista Roser Maeso formaran part de la candidatura encapçalada per Lluc Salellas.

Pèlach és sociòloga i educadora social de formació i ha treballat en l’àmbit de l’ocupació, el lleure i la igualtat de gènere. Durant els últims quatre anys ha estat regidora a l’Ajuntament de Girona per la formació cupaire.

Maeso té una àmplia trajectòria en la gestió pública al capdavant d’equips tècnics a la Generalitat, l’Ajuntament de Salt i la Universitat de Girona. A la UdG va ser vicegerenta d’Economia durant set anys. Actualment és administradora de l'area Científica de la universitat.

El candidat a batlle de la formació, Lluc Salellas, ha destacat que són perfils que demostren la “transversalitat i la vocació guanyadora del projecte”. “Estem fent un equip capaç de posar-se a governar des del primer dia”, ha manifestat el cap de llista.

Les incorporacions de Pèlach i Maeso se sumen a les ja conegudes de Cristina Andreu, Xevi Montoya, Dolors Serra i Pere Albertí, que també formaran part de la llista electoral de Guanyem Girona.