SORTEIG La «Flamarada» de l'Elèctrica Dharma s'encén a l'escenari de l'Strenes

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, un pack d'entrades i nit d'hotel per a dues persones per anar a la presentació del nou disc de la Dharma al Festival Strenes, el divendres, 12 d'abril, a les 21:00, al Teatre Municipal de Girona

Redacció
15 de març del 2019
Elèctrica Dharma estrena el seu  25è disc «Flamarada»
Elèctrica Dharma estrena el seu 25è disc «Flamarada» | Festival Strenes
La Companyia Elèctrica Dharma torna als escenaris per presentar el seu 25è disc, Flamarada, i ho farà en el marc del Festival Strenes de Girona. Després d'una llarga pausa, des que van finalitzar la gira del seu 40è aniversari, el grup, nascut el 1975, repren la seva activitat, i la primera oportunitat de veure'ls en directe serà, precisament l'escenari de l'Strenes.

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, un pack de dues entrades i nit d'hotel per a dues persones per assistir al concert de presentació del nou disc que l'Elèctrica Dharma oferirà divendres, 12 d'abril, a les 21:00, al Teatre Municipal de Girona. La pernoctació es farà a l'Hotel Peninsular, un tres estrelles ubicat en ple centre de la ciutat. El sorteig es farà divendres, 22 de març, i us podeu apuntar al  aquí:

Flamarada
Elèctrica Dharma
FESTIVAL STRENES GIRONA 2019

Dia: divendres, 12 d'abril
Hora: 21:00
Lloc: Teatre Municipal de Girona
El premi inclou pernoctació per a dues persones a l'Hotel Peninsular de Girona la nit del 12 d'abril.



Bases del sorteig:

- Per participar en aquest sorteig cal ser subscriptor de NacióDigital.

- El termini per participar es tancarà el divendres, 22 de març, a les 10:00.

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per telèfon amb el guanyador. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu subscriptors@naciodigital.cat.