ERC Girona recull propostes dels veïnats de la Devesa-Güell per a les municipals

En una participativa tercera trobada de barris hi ha estat present la presidenta de l'Associació de Veïns i Veïnes, i membre de la llista a Girona, Maria Àngels Cedacers

La trobada  ha comptat amb una gran participació a la plaça Miquel de Palol.
La trobada ha comptat amb una gran participació a la plaça Miquel de Palol. | @ercgirona.
Redacció
04 de març del 2019
Actualitzat a les 10:26h
Esquerra Girona ha celebrat aquest dissabte, 2 de març, al barri de la Devesa-Güell la tercera de les 9 trobades als barris que ha organitzat fins a l’abril amb l’objectiu d’escoltar, comentar i compartir les necessitats dels veïns i veïnes i incorporar les seves propostes al pla de treball que elaborarà per governar a partir del 27 de maig.
 
La trobada, que ha comptat amb una gran participació a la plaça Miquel de Palol, ha permès a la candidatura d’Esquerra Republicana a Girona, que encapçala Quim Ayats, recollir diverses propostes per millorar i facilitar la vida de tots els veïns i veïnes.
 
Aquesta és la tercera trobada després de les celebrades durant el mes de febrer al barri de Motnjuïc i Vista Alegre on desenes de veïns i veïnes ja s'han aproxiomat fins a la carpa per compartir i debatre propostes per la ciutat.
 
La presidenta de l'Associacó de Veïns i Veïnes de la Devesa-Güell, i memebre de la llista d’Esquerra a Girona, Maria Àngels Cedacers, ha manifestat que les trobades estan sent molt positives ja que "ens permeten continuar establint un contacte directe amb tots els veïns i obrir espais de debat per treballar conjuntament la Girona que volem a partir del 26 de maig".
 
"La nostra candidatura vol escoltar a tothom. A associacions, entitats, teixit comercial i empresarial, als gremis i a tots els veïns i veïnes que vulguin aprotar la seva visió de ciutat per construir plegats una Girona per a tothom. Aquest contacte directe és imprescindible ara, però igualment d'important ho és que es mantingui un cop passades les eleccions municipals", ha afegit Cedacers. 
 
Aquesta iniciativa respon a la voluntat de la candidatura d'Esquerra Republicana a Girona de posar al centre de la seva proposta de govern els barris i, en concret a les persones i a les associacions que els donen vida.