Els Premis G!, la festa del turisme gironí, celebren la tretzena edició

Organitzats pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, reuneix tres centes persones, entre autoritats, guardonats i representants del sector turístic gironí.

Foto de família dels Premis G! d'aquest 2019.
Foto de família dels Premis G! d'aquest 2019. | Pere Duran.
Redacció
08 de febrer del 2019
Actualitzat a les 9:17h
Aquest vespre de dijous, al Teatre Municipal de Lloret de Mar, s’han lliurat els Premis G! de turisme de les comarques de gironines. L’acte ha comptat amb la participació de Miquel Noguer, president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Jaume Dulsat, alcalde de Lloret de Mar i de vicepresident primer executiu del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i Pere Vila, delegat del Govern de la Generalitat a Girona, a més dels guardonats.

El president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Miquel Noguer, ha presidit l’acte iniciant la seva intervenció valorant les xifres de la temporada turística 2018 a la demarcació de Girona i agraint al sector turístic la seva proactivitat en la promoció de les destinacions gironines a l’exterior.

Per la seva banda, Jaume Dulsat, ha «ha reconegut el potencial del territori gironí en materia turística i ha destacat l’esforç que la ciutat està duent a terme amb el pla de reconversió turístic en el que està immers».

I finalment, Pere Vila, ha remarcat que cal reforçar el binomi empresa i administración per tal de fer prosperar i evolucionar el turisme al país.
 

RCR Arquitectes amb el guardó del VII Premi G! especial Jordi Comas i Matamala. Foto: Pere Duran.


Els guardonats

L’empresari del sector dels apartaments turístics Lluís Torrent i Suñé, l’Associació de Centres Turístics Subaquàtics, RCR Aranda Pigem Vilalta Arquitectes i Josep Font i Casadevall han estat els guardonats en els Premis G! honorífics.

Els Premis G! de comunicació s’han concedit als treballs publicats i divulgats a la revista Lonely Planet Traveller, al  blog de viatges Independent Travel Cats, a la televisió pública francesa TF1 i al canal de YouTube de Saucepan Kids.

Finalment, el premi en la categoria de recerca i investigació Yvette Barbaza s’ha concedit al projecte de l’estudi «Impacte de les actuacions de regeneració ambiental del pla de Tudela i la Petera en la demanda turística».