CONCURSOS

​El sisè Concurs de Tast de Vins a Cegues del Marejol escalfa motors

El concurs, que reparteix 3.000 euros en premis , se celebrarà el proper 18 de febrer

per Redacció, 10 de gener de 2019 a les 13:28 |
Els guanyadors de l'edició del 2018
El Concurs de Tast de Vins a Cegues per parelles del restaurant Marejol de Vilanova i la Geltrú s'ha consolidat com un dels més representatius de Catalunya. Enguany, que arriba a la seva sisena edició, reunirà un màxim de 90 parelles que tastaran a cegues 8 vins -blancs, negres, escumosos i un vi especial-.

Enguany es repartiran 3.000 euros en premis; Un primer premi de 1.500 euros en vins, un segon de 1.000 euros en vins, i un tercer de 500 euros. El restaurant del Passeig de Ribes Roges de la capital del Garraf oferirà un catàleg on escollir els vins per aquests imports.


Enguany la inscripció es cobra a 100 euros per persona. S’hi esperen les millors parelles de tast de vins a cegues de Catalunya, i també hi haurà participació internacional. 

Com en els darrers anys es donarà a tastar un novè vi. Qui l’encerti completament s’endurà una ampolla de cadascun dels vins del concurs. En el cas que no l’encerti completament ningú, qui més s’hi acosti serà premiat amb una ampolla de l’escumós Clàssic Penedès Colet Gran Cuvée 2015 en format Matusalem -6 litres- del celler Colet de Pacs del Penedès. 

El més important del concurs, segons el responsable del celler del restaurant El Marejol, Jose Gallego, és “el bon ambient que s’hi viu i que hi participen des d’empresaris de vivers de vinya a enòlegs, sommeliers, clients del restaurant i aficionats del món del vi”. 

Abans del concurs, que s’iniciarà a les 20.15 hores, el Consell Regulador de la DO Penedès oferirà un tast dels seus vins punters. La inscripció, que s’ha de formalitzar a través del correu electrònic [email protected], es mantindrà oberta fins que s’esgotin les places disponibles.


Les inscripcions s’atendran per ordre d’arribada. En aquesta sisena edició hi col·laboren la DO Penedès i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

 

Participació