cadàver

L'home trobat mort al pantà de Boadella és un rus desaparegut a Llinars del Vallès

L'autòpsia va concloure que tenia múltiples cops i contusions i que la víctima ja era morta quan el van llançar a l'aigua

per Redacció, 7 de gener de 2019 a les 15:32 |
Pla detall de la zona on es va trobar el cadàver de l'home el passat novembre | ACN
Els investigadors han identificat l'home trobat mort al pantà de Boadella (Alt Empordà) el 24 de novembre passat. Segons ha avançat El Punt Avui i ha confirmat l'ACN, es tracta d'un home de nacionalitat russa, de 55 anys i que, segons consta a la denúncia interposada per la seva família, va desaparèixer a Llinars del Vallès.

L'autòpsia va confirmar que l'home va morir de manera violenta a conseqüència d'una pallissa. El cadàver tenia múltiples cops i contusions, sobretot a la zona del cap, alguns dels quals eren mortals.


La víctima anava pràcticament nua de cintura en avall i li havien lligat dues pedres al cos amb una corda (una al cap i l'altra, als peus). La zona on va aparèixer el cos es troba relativament a prop de la presa.

La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra a Girona tenen oberta la investigació per intentar identificar l'autor o autors del crim.     

 

Participació