L'home trobat mort al pantà de Boadella és un rus desaparegut a Llinars del Vallès

L'autòpsia va concloure que tenia múltiples cops i contusions i que la víctima ja era morta quan el van llançar a l'aigua

Pla detall de la zona on es va trobar el cadàver de l'home el passat novembre
Pla detall de la zona on es va trobar el cadàver de l'home el passat novembre | ACN
Redacció
07 de gener del 2019
Els investigadors han identificat l'home trobat mort al pantà de Boadella (Alt Empordà) el 24 de novembre passat. Segons ha avançat El Punt Avui i ha confirmat l'ACN, es tracta d'un home de nacionalitat russa, de 55 anys i que, segons consta a la denúncia interposada per la seva família, va desaparèixer a Llinars del Vallès.

L'autòpsia va confirmar que l'home va morir de manera violenta a conseqüència d'una pallissa. El cadàver tenia múltiples cops i contusions, sobretot a la zona del cap, alguns dels quals eren mortals.

La víctima anava pràcticament nua de cintura en avall i li havien lligat dues pedres al cos amb una corda (una al cap i l'altra, als peus). La zona on va aparèixer el cos es troba relativament a prop de la presa.

La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra a Girona tenen oberta la investigació per intentar identificar l'autor o autors del crim.